KONTINENT KLIZI U KATASTROFU: Vučić - Sve je priprema za rat, mi ulažemo više od onoga što piše u našu vojsku

Novosti online

21. 07. 2024. u 22:18

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji HIT TVIT na TV Pink kazao je da je na Evropskom samitu u Londonu tražio da se čuje i druga strana, da je pitao ko pobeđuje i kada će konačno da pobedi u ratu u Ukrajini.

КОНТИНЕНТ КЛИЗИ У КАТАСТРОФУ: Вучић - Све је припрема за рат, ми улажемо више од онога што пише у нашу војску

Foto: TV Pink

- Na samitu sam tražio da se čuje druga strana. Da vas pitam ko pobeđuje i kad će taj neko da pobedi konačno? Ja pritom ne tvrdim da će Rusi da pobede, ali vas pitam kad će da pobede oni drugi. Isprazniše pola evropskih zemalja, nemaju više oružja da im daju - kaže Vučić i ističe da je i ruski interes da se potppiše sporazum jer njihova ekonomija trpi.

- Zato lepo idemo u katastrofu. Klizimo u katastrofu, moje je da se postaram da čuvamo Srbiju, da imamo što više energije, hrane - kaže Vučić.

- Britanska vojska je snažna, ulažu mnogo. Mi ulažemo više od onoga što piše. Po onome što ja vidim, kao kontinent klizimo u katastrofu. Da se mi sklonimo, da uzmem blokče i svesku i da vidim čega imamo i koliko. Plašim se da zbog ovolike strasti i nepopustljivosti svih idemo u najgorem smeru i ne postoji ništa što to može da zasutavi. Prave se ratne vlade. Od 20 zahteva, 10 se tiče rata. Sve je priprema za rat. Pogledajte kako se sastavlja Evropska komisija, istaknite one koji imaju zabranu ulaska u Rusiju - upozorava Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte