"MOGU DA NASTAVE SA IZMIŠLJOTINAMA, NE SEKIRAM SE VIŠE": Vučić o pisanjima medija u regionu

Novosti online

22. 07. 2024. u 15:51

GOVOREĆI o pisanjima medija iz regiona, predsednik Aleksandar Vučić kaže da je naučio sve o njihovim trikovima, koliko je ekonomija važna, kako su se uvek ponašali pametnije nego mi i da to više neće biti slučaj.

МОГУ ДА НАСТАВЕ СА ИЗМИШЉОТИНАМА, НЕ СЕКИРАМ СЕ ВИШЕ: Вучић о писањима медија у региону

Foto: Tanjug

- Mašine koje rade su dokaz koliko napredujemo, a oni mogu da nastave sa izmišljotinama, ne sekiram se više. Važno je da mi možemo da nastavimo svoj posao. Samo pogledajte kakva je reakcija onih koji Srbiju ne vole i koji pišu svaki dan protiv litijuma. Kad budete pročitali u hrvatskim medijima, Podgorici, sarajevskim, koliko mrze što imamo litijum, onda će vam biti jasno ko govori istinu našem narodu i da li je to dobro ili loše. A onda će da vide šta su pisali o Srebrenici, o KiM i koliko su to antisrpski mediji. Svaki običan čovek u ovoj zemlji sve zaključke iz toga može da izvuče - rekao je Vučić, tokom obilaska radova na izgradnji severne obilaznice oko Kragujevca.

BONUS VIDEO: Prodali zemlju Rio Tintu, sad krive vlast što su ih raskrinkali i poručuju: Pa šta ako smo prodali, to nije pitanje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev