VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE Premijer Vučević: Ova Deklaracija je program za naš spas

Novosti online

23. 07. 2024. u 17:06

DNASu podne je održana prva vanredna sednica u Skupštini Srbije, a na dnevnom redu je ukupno 60 tačaka, među kojima je Predlog odluke o usvajanju Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda.

ВАНРЕДНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ Премијер Вучевић: Ова Декларација је програм за наш спас

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

-Brojni izazovi današnjeg vremena traže jasno definisanu, i prilagođenu vremenu, nacionalnu politiku. Očuvanje i jačanje našeg nacionalnog identiteta, kulture i suvereniteta jeste prioritet ove vlade i od toga nikada nećmo odustati!

Tekst “Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda”, u 49 tačaka, koja je proglašena na “Svesrpskom saboru”, jasno, prijateljski i dobronamerno, uz poštovanje svih, proklamuje našu narodnu sabornost i jedinstvo. To je tekst naše nacionalne politike. Ne partijski, već narodni program. Svi ključni činioci našeg društva bili su uključeni u njegovo kreiranje i njegovu izradu. Ova Deklaracija nije plod ničijih želja ili nečije volje. Ona je program za naš spas, Deklaracija za naš opstanak! Ona je platforma, kišobran pod koji svi treba da stanemo i saberemo se u vremenima koja dolaze. Glasanjem za nju – kreirate budućnost našeg naroda- stoji u objavi premijera Srbije, Miloša Vučevića.

BONUS VIDEO: ČISTA I UBEDLjIVA POBEDA LISTE ''ALEKSANDAR VUČIĆ-SRBIJA SUTRA'': Vučević se obratio iz štaba SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?