NESTOROVIĆ OKUPIO “STRUKU”: NJegova poslanica tvrdi da je Dubravka Đedović Handanović osnivačica EPS-a?!

Novosti online

23. 07. 2024. u 18:00

Vanredna sednica Narodne skupštine danas protiče onako kako je javnost navikla u prethodnim godinama.

НЕСТОРОВИЋ ОКУПИО “СТРУКУ”: Његова посланица тврди да је Дубравка Ђедовић Хандановић оснивачица ЕПС-а?!

Foto: Tanjug

Opozicija koristi svaki sekund da priča o svemu osim o tačkama dnevnog reda, a na kraju dana njihovi govori više liče na takmičenje u najbizarnijoj izjavi dana. U toj konkurenciji danas se opasno istakla Jelena Pavlović, poslanica grupacije Mi-glas iz naroda, koju predvodi doktor Branimir Nestorović.

U njihovoj predizbornoj kampanji, kada su se dodvoravali građanima za svaki glas, jedna od glavnih tezi bila je kako su okupili struku, stručne ljude, intelektualce. Gospođa Pavlović, kao predtavnik takvih poslanika, danas je više puta ponovila kako je Dubravka Đedović Handanović JEDINI OSNIVAČ ELEKTROPRIVREDE SRBIJE!

- Što se tiče EPS-a, gospođa Dubravka Đedović je danas jedini osnivač EPS-a, jedini. Znači, izvršena je transformacija EPS-a, žena koja nema nikakve veze sa elektroprivredom, koja je bila, da kažem po obrazovanju ekonomista i radila uvek za strani interes je dovedena u EPS da je potpuno prepusti prodaji stranim investicionim fondovima, tajkunima i tako dalje - rekla je Pavlović prvi put i nastavila:

- Dakle, prošle godine je izvršena transformacija EPS-a i ono više nije javno preduzeće nego je sada a.d. i jedini njen osnivač je Dubravka Đedović Handanović koja je po svom ovlašćenju, zaista neverovatno za ista akta, izabrala Nadzorni odbor - nalupala se Pavlović iz skupštinske klupe i ostala živa.

Podsećanja radi, Elektroprivreda Srbije (EPS) osnovan je pre 131 godinu a Dubravka Đedović Handanović ima 45 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde