VUČEVIĆ: Izlaganje Zorana Lutovca je bilo vraćanje u niže razrede

Novosti online

23. 07. 2024. u 18:12

MOŽDA je moje izlaganje bilo za jedinicu, ali vase je bilo ne za ponavljanje, vec za vracanje u nize razrede. Sve što ste pričali ste zabašurili, bez ijednog konkretnog odgovara o Deklaraciji, da li ćete je podržati ili ne, a posebno niste dali odgovor po pitanju Kosova i Metohije.

ВУЧЕВИЋ: Излагање Зорана Лутовца је било враћање у ниже разреде

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Niste rekli šta je vaš stav po pitanju Kosova i Metohije, o Zajednici srpskih opština, a pitajte Srbe sa Kosova i Metohije šta za njih to znači - rekao je Vučević i dodao da je Lutovac u svom izlaganju samo nejasno i neosnovano optuživao politiku koju Srbija vodi, a koja odoleva svim pritiscima.

Vučević je Lutovca podsetio šta je nekadašnji predsednk DS i ubijeni premijer Srbije Zoran Đinđić citirajući Kenedija govorio po pitanju države – Ne pitaj šta država može da uradi za tebe, već šta ti možeš da uradiš za nju”.

-Pa je dodao onda vidi šta možeš sam za sebe da uradiš. Pa vi na osnovu Đinđićevih citata i izjava da se vratite sebi kao demokratskoj stranci, verujem da ćete biti uspešniji, svakako i politicki korektniji i uspešniji -  rekao je Vučević.

Vučević je Lutovcu poručio da po pitanju Rio Tinta treba da se zapita otkud ta kompanija u Srbiji i ko ju je doveo, budući da hronologija i činjenice pokazuju da ona u Srbiji pravno egzistira 20 godina.

BONUS VIDEO: PREMIJER VUČEVIĆ OBILAZI IZGRADNjU BRZE PRUGE U SUBOTICI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde