"OVO NIJE KAFANA!" Opozicija ponovo pravi haos u Skuštini - Ćuta urlao, Brnabićeva ga opomenula (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 07. 2024. u 11:31

POSLANICI Skupštine Srbije nastavili su danas načelnu raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda i ostalim tačkama dnevnog reda.

ОВО НИЈЕ КАФАНА! Опозиција поново прави хаос у Скуштини - Ћута урлао, Брнабићева га опоменула (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na samoj sednici predsednica Vlade Ana Brnabić izrekla je opomenu Aleksandru Jovanoviću koji je sve vreme dobacivao premijeru. 

- Izričem opomenu Aleksandru Jovanoviću. Dok je predsednik vlade govorio on je govorio da će mu izvući uši. 

- To je taj nivo diskusije, kako on predstavlja građane. Izričem opomenu i molim vas od srca da poštujete građane, ovaj Dom, i sve narodne poslanike bez izuzezka, dal su vlast ili opozicija. Pitam vas gospodine Jovanoviću, ako bi mogli da zamislite kako bi ovaj dom izgledao, ako bi se slučajno svaki narodni poslanik ponašao onako kako se vi ponašate. 

On je krenuo da priđe govornici za kojom je Brnabić, a ona ga je zamolila da to ne radi. 

- Nisam dala dozvolu da priđete. 

On je na to rekao: 

"Baš me briga"

Predsednica vam je onda rekla da mu oduzima reč, ali da mu dozvoljava da ostane na središtu Doma, iako ga je zamolila da ne prilazi.

Foto: Printscreen

Urlao i mahao rukama iz skupštinske klupe

Lider "Ekološkog ustanka" Aleksandar Jovanović Ćuta urlao i mahao rukama iz skupštinske klupe. Predsednica Skupštine Ana Brnabić ga je upozorila rečima: 

- Pokušajte da se uzdržite i da se ponašate, ovo je Narodna skupština Srbije, a ne kafana. U kafani niste. Dajte sve od sebe da se ponašate civilizovano kao i svi ostali narodni poslanici. Zamislite kako bi ovaj dom izgledao da se svi poslanici ponašaju kaoVi. Nemojte da dajte sebi više prava nego što imaju ostali poslanici. Ako vas ovo smara idite u kafanu gde želite da budete, ali nemojte nas da mučite - rekla je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?