ĆUTA I MIĆA ĆUSKIJA POSEKLI 461 STABLO: Vesić izneo podatke o Jovanovićevom kumu - Ovaj poručio da se ponosi!

Novosti onlajn

24. 07. 2024. u 13:30

POSLANICI Skupštine Srbije nastavili su danas načelnu raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda i ostalim tačkama dnevnog reda. Poslanik opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta i danas se neprimereno ponašao u Skupštini Srbije.

ЋУТА И МИЋА ЋУСКИЈА ПОСЕКЛИ 461 СТАБЛО: Весић изнео податке о Јовановићевом куму - Овај поручио да се поноси!

Foto: Printscreen

On je, naime, najpre urlao, lupao i dobacivao prilikom izlaganja premijera Srbije Miloša Vučevića, a u jednom moment i zapretio da će "biti vatre".

Ministar Goran Vesić je prilikom svog izlaganja ukazao da poslanici tokom cele sednice trpe maltretiranje i iznošenje laži Aleksandra Jovanovića Ćute. Vesić je kazao i da mora da ukaže kako Ćuta ima dvostruke aršine, a zatim izneo podatke u vezi sa njegovim kumom, i pokazao sliku na kojoj se Ćuta i njegov kum nalaze u društvu. 

Foto: Printscreen

- Slušamo da se bori za zaštitu životne sredine, ali sve dok ne pomenemo jednu zgradu a ona se zove "Ekskluzivni kompleks park Šumice", ovu sliku pokazujem skinutu sa interneta, vidi se gospodin koji se predstavlja kao kum gospodina Jovanovića, inače ga zovu Miša Ćuskija, izgradio je pored samog parka. To bi bilo u redu da pre izgradnje tog kompleksa na tom mestu nije bilo zelenilo i šuma. Kum Aleksandra Jovanovića Ćuta posekao je 461 stablo. Da li ste mogli da čujete da je bili protesta kad su se park Šumice gradile? Da li ste čuli da se neko bunio? Znači da nešto može kum, ali ne može neko drugi. 

Ministar je dodao da se svi ovi izveštaji mogu videti u katastru. 

- Što ga nije pitao "kume pa što poseče tolika drva, kume pa šta to radiš, kume pa ja druge napadam za ovo što ti radiš?", upitao je ministar. 

- Tamo gde je bilo 461 stablo, tu vam je u blizinu Osma beogradska gimnazija i muzička škola Petar Konjević. Oteli su deci 461 stablo i posekli. Ovde nema prostora ni za trotoar, a ne za drvo. 

- Kada je kum gospodina Jovanovića u pitanju, onda može da se buni, a kada nije on u pitanju onda ne može. Tako izgleda kada jedan aršin važi za kuma, a drugi za druge. 

Nakon ovog izlaganja ponovo se oglasio Ćuta koji je poručio ni manje ni više da se svojim kumom "ponosi". 

BONUS VIDEO:

MODERAN IZGLED NOVOG TERMINALA: Aerodrom u Nišu dobio još jednu zgradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!