''U MRŽNJI PREMA ALEKSANDRU VUČIĆU ZABORAVILA NA POZIV KOJI JE IZABRALA'': Oštra reakcija ministarke na pretnje predsedniku Republike

Novosti online

24. 07. 2024. u 21:35

PLEJADI onih koji pozivaju na ubistvo predsednika republike pridružila se ni manje ni više nego jedna profesorka koja je po svemu sudeći u mržnji prema Aleksandru Vučiću zaboravila na poziv koji je izabrala.

У МРЖЊИ ПРЕМА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ЗАБОРАВИЛА НА ПОЗИВ КОЈИ ЈЕ ИЗАБРАЛА: Оштра реакција министарке на претње председнику Републике

Foto: RTS Printskrin

Rekla je ovo ministarka pravde u Vladi Srbije, Maja Popović reagujući na pretnje koje je Biljana Stojković uputila predsedniku Vučiću.

- Pod velom borbe za Srbiju protiv nasilja, upravo ona i njeni politički istomišljenici promovišu  najopasniji vid nasilja.  Osuđujem objavu Biljane Stojković i pozivam sve u političkom i javnom životu da ne stvaraju atmosferu u kojoj je dopušteno pozivati na ubistvo predsednika Srbije. 

Nedavni atentati na slovačkog premijera i kandidata za predsednika SAD pokazuju kakve posledice moze proizvesti takva retorika- istakla je ministarka Popović.

Podsedtimo, Biljana Stojković je uputila stravičnu pretnju u kojoj poziva na ubistvo predsednika Republike Srbije.

Naime, kopredsednica stranke "Zajedno" je na društvenoj mreži "X" objavila monstruoznu pretnju smrću upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj poziva na ubistvo srpskog predsednika. 

"Narod će mu presuditi", napisala je ona.

Foto: Društvene mreže

BONUS VIDEO: VOLI ABORTUS, MRZI SPC: Biljana Stojković sa Đilasove liste tvrdi da su oni ''zdravo tkivo''

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!