KO SE KRIJE IZA NAPADA NA MILICU ZAVETNICU?! Saradnik Gruhonjića, sebe poredio sa Dinkom Šakićem, a srpske crkve hoće da pretvori u pabove

Novosti online

25. 07. 2024. u 09:13

ORKESTRIRANU medijsku hajku na ministarku za brigu o porodici Milicu Đurđević Stamenkovski predvodi Vladimir Ješić, zastupnik NVO koja se krije iza portala "Bebac".

КО СЕ КРИЈЕ ИЗА НАПАДА НА МИЛИЦУ ЗАВЕТНИЦУ?! Сарадник Грухоњића, себе поредио са Динком Шакићем, а српске цркве хоће да претвори у пабове

Foto Tanjug

Ješić je dugogodišnji saradnik Dinka Gruhonjića, koji je privukao pažnju domaće javnosti izjavom da srpske crkve treba pretvarati u pabove, dok je sebe uporedio sa Dinkom Šakićem, komandantom logora Jasenovac.

Vladimir Ješić, koji traži smenu ministarke Đurđević, je rođeni brat Gorana Ješića, nekadašnjeg predsednika opštine Inđija, otvorenog zagovornika vojvođanskog separatizma.

Lažno se predstavljajući kao borac za prava majki i dece, Vladimir Ješić, poznat pod nadimkom Firer, tvorac je filma "Mrtvi putuju", koji je prikazivan u Hagu kao deo propagandne protiv srpskog naroda.

Jasno je da iza napada na Milicu Đurđević Stamenkovski stoje pojedinci i organizacije koje godinama rade na promociji antidržavnih i antiporodičnih vrednosti, sve to čineći pod plaštom različitih portala i organizacija.

Očigledno je da aktuelna ministarka za brigu o porodici nije po meri onima koji godinama unazad napadaju SPC, Srbiju i Republiku Srpsku, a srpski narod nazivaju genocidnim, glasnije nego što to čine i otvoreni neprijatelji Srba.

BONUS VIDEO: BROJKE SVE GOVORE: Narod je još jednom čuo koja je ključna razlika između Đilasa i Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!