VUČEVIĆ OŠTRO OSUDIO NOVE PRETNJE PREDSEDNIKU: Ovo što se dešava je vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 07. 2024. u 13:24

PREMIJER Miloš Vučević, oglasio se povodom najnovijih i sramnih uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića oštro ih osudivši i naglasivši da narod bezuslovno veruje svom predsedniku.

ВУЧЕВИЋ ОШТРО ОСУДИО НОВЕ ПРЕТЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ: Ово што се дешава је врхунац политичког лудила болесне и агресивне опозиције (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/milosvucevic_odbrana's profile picture milosvucevic

- Otvoreno, prikriveno, između redova, kako god da šalju poruke mržnje pokušavajući da oslabe ili ućutkaju najjačeg i najglasnijeg borca za Srbiju i sve njene građane, našeg predsednika Aleksandra Vučića, ovo što se dešava je vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije. Svakodnevni orkestrirani napadi zaslužuju svaku osudu društva, a ne ćutanje ili ignorisanje. Mržnja je bolest. Za to što ste propali kao političari, sami ste krivi, gospodo iz opozicije. Odavno ste pokazali svoje pravo lice, i ne možete narod da prevarite. Isti taj narod koji bezuslovno veruje svom predsedniku Vučiću jer je toliko puta do sada dokazao da se bori za njega, i da niže uspehe. Za razliku od vas koji pokušavate da stvorite sliku da u Srbiji vlada bolesna mržnja, u čemu nikada nećete uspeti jer ste minirna grupica, mi nudimo sabornost i slogu pred izazovima koji nas očekuju, nudimo rešenja i projekte za budućnost Srbije- naveo je premijer na Instagramu.

BONUS VIDEO: Cirkus u studiju N1: Tepićeva čas želi izbore, čas ne želi, voditeljka u šoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?