ALARM ZA NADLEŽNE: Đurić - Pretnje Vučiću su čin mržnje i nasilja koj ne sme da bude tolerisan

Novosti online

25. 07. 2024. u 17:55

POTPREDSEDNIK GO SNS Marko Đurić, osudio je pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

АЛАРМ ЗА НАДЛЕЖНЕ: Ђурић  - Претње Вучићу су чин мржње и насиља кој не сме да буде толерисан

Foto Tanjug

-Najoštrije osuđujem pretnje smrću i pozive na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića.

Slike, objavljene na društvenim mrežama, na kojima je predsednik na vešalima, predstavljaju čin mržnje i nasilja, koji ne sme da bude tolerisan.

Čin koji nas ostavlja nemim, jer samo osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, može tako nešto da osmisli.

Objavljeni sadržaji apsolutno su neprihvatljivi i alarm su nadležnim organima da ozbiljno preispitaju okolnosti ovakvih ponašanja.

Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti prema čoveku, koji je Srbiju izvukao iz krize i ambisa u koji je gurnuta od strane istih ovih sto danas objavljuju slike vešala na društvenim mrežama, jeste ogledalo njihovih pravih lica i iskrenih želja.

Izostanak bilo kakve stvarne politike koju mogu da ponude građanima, Đilasovi i Marinikini puleni pribegavaju najopskurdnijim potezima.

Ali mi ćemo, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastaviti da gradimo našu Srbiju, da otvaramo nova radna mesta, gradimo puteve i železnice, i stvaramo budućnost za našu decu.

A oni, mrzitelji svoje zemlje, svog naroda, ostaće tamo gde su ih građani Srbije na poslednjim izborima i postavili, na marginama ove države i društva.

Podrska za predsednika Vucica! Zivela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener