IRENA VUJOVIĆ: Srbija ne sme više da trpi agresiju propalih političara

Novosti online

25. 07. 2024. u 21:10

IRENA Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke izjavila je da smo po ko zna koji put, svedoci političkog bezumlja i širenja mržnje od strane predstavnika opozicije koji kukavički, sakriveni iza ekrana svojih kompjutera, na društvenoj mreži Iks objavljuju monstruozne foto - montaže predsednika Aleksandra Vučića sa omčom oko vrata.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ: Србија не сме више да трпи агресију пропалих политичара

Foto: Novosti

- Osuđujem morbidne ispade osoba koje, kao da se utrkuju koja će više da doprinese atmosferi linča, ne razmišljajući o tome da takva atmosfera u društvu može da im se vrati kao bumerang. Nisu ni dovoljno kvalifikovani, niti elementarno socijalno prosvećeni da bi mogli da razumeju štetne posledice koje će ih dovesti do auto destrukcije.

- Takvi pojedinci nikada ni na koji način neće moći da uruše ugled i integritet Aleksandra Vučića, jer on ima bezrezervnu podršku građana Srbije.

- Pristojna Srbija ne može i ne sme više da trpi agresiju propalih političara, koji bi sve da nas vrate u doba opšte nestabilnosti, ekonomskog i društvenog sunovrata. Srbija je danas, zahvaljujući predsedniku Vučiću, stabilna i jaka zemlja, koja ne prihvata njihov sramni i opasan javni diskurs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener