JOVANOV PORUČIO: Hrvatski zvaničnici nastavljaju politiku NDH, a Slobodna Bosna za sve krivi Srbiju i Vučića!

Novosti onlajn

27. 07. 2024. u 12:46

POSLANIK Evropskog parlamenta Tonino Picula napao je predsednika Vučića i rekao da Mandić, Knežević i potpredsednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić nisu poželjni u Hrvatskoj. Te gnusne izjave komentarisao je Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“.

ЈОВАНОВ ПОРУЧИО: Хрватски званичници настављају политику НДХ, а Слободна Босна за све криви Србију и Вучића!

Foto: Printskrin/Jutjub/SNS

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić - Srbija sutra“, ističe da hrvatski zvaničnici nastavljaju politiku tzv. Nezavisne države Hvratske.

- Tonino Picula je okrivio predsednika Vučića, iznova ga napada, a solio je pamet i oko naših izbora, kada je podržao Đilasa. Hrvatski zvaničnici su besno reagovali na rezoluciju o Jasenovcu, ne znam kakve veze imaju sa NDH, ali svojim delovanjem pokazuju da su nastavili politiku NDH. Ako viču ustaške povike, i oblače ustaške uniforme, sve tu pokazuju. Tonino Picula u svojim stavovima nije uspeo ni da ubedi predsednika svoje zemlje, Milanovića. Picula je toliko uverljiv da nije uspeo nikoga da ubedi svojim izjavama - rekao je Jovanov.

Prema njegovim rečima "Slobodna Bosna" i Tonino Picula su na istom zadatku da destabilizuju Srbiju i napadnu predsednika Vučića.

- "Slobodna Bosna" i Picula su na istom zadatku da destabilizuju Srbiju i da nastave narativ da je uvek kriva Srbija. To vam je ona scena iz "Složne braće" kada viču u seriji kako su Srbi krivi. Kakve veze ima Vučić sa dešavanjima u Crnoj Gori. Nelogično je da oni konstatno povezuju Vučića sa nečim i vrše napade. Svi oni su naučeni da glume žrtve, imali ste situaciju gde je predsednik NUNS-a nije platio kaznu za bicikl, a onda je napao policiju i posle se pričalo o nekakvom napadu na novinara. Oni targetiraju citatima koji su oni sami rekli. Pitanje je da li bi neko drugi osim Informera ogolio kampanju mržnje "Slobodne Bosne". Demaskirali ste na normalan način njihov način delovanja, pa šta trebamo da verujemo tekstovima "Slobodne Bosne" kao da je Sveto pismo - istakao je Jovanov.

Jovanov dodaje i da su Ćuta, Parandilović i Milivojević su Đilasove buzndžije.

- Đilas je bio ljubičast tokom svog izlaganja u Skupštini. Bio je u neprijatnom stanju, izgledalo je kao da će da mu pozli. Đilas je brutalno napao porodicu Jorgovanke Tabaković. On ima sadistički poriv da gazi druge ljude, a da ne čuje argumente o njemu. Ćuta, Parandilović i Milivojević su Đilasove buzndžije koje su tu da viču, psuju i vređaju u Skupštini - zaključio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone