LJILJANA SMAJLOVIĆ: Kad opozicija Vučića naziva Hitlerom, to za neke može da bude poziv na ubistvo Vučića!

Novosti online

28. 07. 2024. u 20:36

NOVINARKA Ljiljana Smajlović govoreći u jednoj emisiji ukazala je na stvaranje atmosfere u kojoj je moguće da neko dođe na ideju da pokuša da izvrši atentat na predsednika Aleksandra Vučića.

ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ: Кад опозиција Вучића назива Хитлером, то за неке може да буде позив на убиство Вучића!

Foto: Printscreen/@LaziDetektor

-U slučaju Vučića, mi smo imali priče o mogućem atentatu na njega o to je izazivalo gromoglasan smeh u opoziciji, govorili su da je folirant koji od sebe pravi žrtvu. Mislim da u našoj političkoj klimi predsednik bi morao da bude ubijen da bi oni poverovali u to, poverovali bi tek kad bi metak bio mnogo delotvorniji nego u slučaju Trampa i ja to smatram vrlo opasnom stvari jer se sve minimizira. Ti kad nekog proglasiš Hitlerom, pa ti ne možeš sutra da kažeš 'jao, baš mi je žao što je neko uzeo snajper i pucao u Hitlera'. Ako ti stvarno veruješ da je on Hitler, možda bi trebalo da odemo po snajper - to je ta logika? Niko u to stvarno ne veruje da je Vučić Hitler, to rade da zaplaše svoje pobornike i lakše upravljaju ljudima! Ovo iz Amerike je dobra opomena za nas, reči nekad proizvode posledice."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK NIJE HTEO DA PREĆUTI! Đoković otkrio kako se tačno osećao kada je video da Rafael Nadal nosi olimpijsku baklju na otvaranju Igara