"TOLIKO SU JADNI, NESPOSOBNI I BEDNI..." Jovanov o jezivim porukama premijeru Vučeviću - Samo u smrti boljih od sebe, oni vide neku šansu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

29. 07. 2024. u 20:17

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom sramnih izjava upućenih premijeru Srbije Milošu Vučeviću, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je pozitivan na virus Korona.

ТОЛИКО СУ ЈАДНИ, НЕСПОСОБНИ И БЕДНИ... Јованов о језивим порукама премијеру Вучевићу - Само у смрти бољих од себе, они виде неку шансу

Foto Tanjug

- Pošto nisu u stanju da pobede argumentima, pošto nisu u stanju da osmisle nikakvu politiku i nemaju nikakvu političku ideju, pošto ne mogu da pobede ni na izborima za kućni savet, a kamoli nešto više, oni priželjkuju smrt Milošu Vučeviću.

Toliko su, dakle, jadni, nesposobni i bedni, da samo u smrti boljih od sebe, oni vide neku svoju šansu - naveo je Jovanov.

Podsećamo, premijer Srbije Miloš Vučević našao se na meti jezive hajke medija pod kontrolom opozicije nakon što je obelodanjeno da je pozitivan na koronavirus.

BONUS VIDEO: Doveli psihologa da nam soli pamet o litijumu: Sav besmisao kampanje lažnih ekologa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!