JOVANOVIĆ O KOMENTARIMA NA BOLEST PREMIJERA VUČEVIĆA: Državni organi da preduzmu sve mere za sprečavanje ovakvih sadržaja

Novosti online

29. 07. 2024. u 21:38

MIHAILO Jovanović reagovao je na gnusne komentare koji su se pojavili na opozicionim medijima povodom bolesti premijera Miloša Vučevića.

ЈОВАНОВИЋ О КОМЕНТАРИМА НА БОЛЕСТ ПРЕМИЈЕРА ВУЧЕВИЋА: Државни органи да предузму све мере за спречавање оваквих  садржаја

Foto: Novosti

S obzirom na nedavne događaje i reakcije na informaciju da je premijeru Milošu Vučeviću potvrđen korona virus, potrebno je jasno i odlučno osuditi sve zlonamerne i neprimerne komentare koji kruže opozicionim portalima. Ovi komentari ne samo da su neetični, već i nose duboko nepoštovanje. Umesto da svi postupano dostojanstveno i empatično, određeni se ne udržavaju od komentara kojima se dodatno šire negativne emocije.

Pozivam nadležne organe da preuzmu sve neophodne mere kako bi se osiguralo da se ovakvi neodgovorni i uvredljivi sadržaji ne šire. Prava mera kritike i neslaganja treba da bude vođena principima poštovanja i profesionalizma, a ne širenjem mržnje u svrhe političkog obračuna.

Predsedniku Vlade Republike Srbije Milošu Vučeviću želim brz oporavak!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!