PREDSEDNIK OPŠTINE TOPOLA PODNEO OSTAVKU Radojković: Ceo život sam radio pošteno svoj posao

Tanjug

30. 07. 2024. u 14:42

PREDSEDNIK opštine Topola Vladimir Radojković podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju iz moralnih razloga, zbog hapšenja i policijske istrage koja se vodi protiv njegovog rođenog brata.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТОПОЛА ПОДНЕО ОСТАВКУ Радојковић: Цео живот сам радио поштено свој посао

Foto: M.L.

- Tu ostavku podnosim kao lični čin odgovornog čoveka koji izuzetno poštuje i ceni rad državnih organa, daje im podršku, kao i politiku Aleksandra Vučića koji je predsednik naše stranke. Svestan sam da u ovom trenutku je moj ostanak na funkciji predsednika opštine neodrživ dok se vodi istraga protiv mog brata - rekao je Radojković na konferenciji za medije.

On je dodao da ostavku podnosi iako lično ne nosi nikakvu odgovornost za postupke svog brata, jer ne želi da se njegovo ime u negativnom kontekstu vezuje niti za Srpsku naprednu stranku (SNS) niti za Opštinu Topola.

- Ceo život sam radio pošteno svoj posao, dugo godina sam u državnim službama, a gde god da sam radio, imao sam uspehe. Bio sam i manje uspešan u nekim poslovima, ali nikada nije došlo u pitanje moje poštenje, moj rad i nikada nijedna zloupotreba nije učinjena - rekao je Radojković.

BONUS VIDEO: Sve što kažu - lažu! Pogledajte kakvu je gnusnu izmišljotinu izgovorio Vladimir Štimac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!