POTPREDSEDNIK VLADE VULIN O NOVIM NAPADIMA OPOZICIJE: "Aleksandar Vučić je predsednik svih Srba, a žuti ološ terapijska zajednica mrzitelja"

Novosti online

02. 08. 2024. u 14:41

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom novih napada srpske opozicije na predsednikovu ponudu da građani Srbije glasaju o njegovom opozivu.

ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ ВУЛИН О НОВИМ НАПАДИМА ОПОЗИЦИЈЕ: Александар Вучић је председник свих Срба, а жути олош терапијска заједница мрзитеља

Foto: Tanjug

- Žuti ološ se opet preigrao. Tražio je Vučićevu glavu, a kada im je predsednik ponudio da dođu i da je uzmu, rekli su da "Aleksandar Vučić nije tema".

Jeste, Aleksandar Vučić je njihova jedina tema, on je svaka njihova izjava, i jedino o čemu govore. Aleksandar Vučić im je ponudio da pitaju Srbiju da li podržavaju njegovu politiku i njega, čak nije tražio da se izmeri žuti ološ ili da se glasa o njihovoj politici, Aleksandar Vučić je ponudio da se glasa samo o njemu.

Zato što se ne boji svog naroda i poštuje njegovu volju, Aleksandar Vučić je predsednik svih Srba, a žuti ološ terapijska zajednica mrzitelja Aleksandra Vučića - izjavio je on.

BONUS VIDEO:

OVO ZAISTA NE BI USPELA NI MARINIKA: Ratko Ristić za tri godine promenio tri stanke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!