VUČIĆ NA RUČKU SA SILJANOVSKOM DAVKOVOM: Srbija i Severna Makedonija mogu mnogo da ponude u sektoru vinogradarstva i turizma

Tanjug

02. 08. 2024. u 15:41

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić danas je u društvu predsednice Severne Makedonije Gordane Siljanovske Davkove bio na ručku u vinariji Aleksić, a kako je naveo, to je bila prilika da joj predstavi odlična vina koja ima Srbija, kao i da razgovaraju o zajedničkim mogućnostima u sektoru vinogradarstva i turizma u kojoj obe zemlje imaju mnogo toga da ponude svima.

ВУЧИЋ НА РУЧКУ СА СИЉАНОВСКОМ ДАВКОВОМ: Србија и Северна Македонија могу много да понуде у сектору виноградарства и туризма

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Sa neskrivenim ponosom sam predsednici predstavio odlična vina koja Srbija može da ponudi. Ručak u autentičnom ambijentu vinarije Aleksić bio je prilika za neformalne razgovore i degustaciju vrhunskih vina iz njihovog podruma - naveo je Vučić na Instagramu.

Sa dragom gošćom i domaćinima je, kako je dodao, razgovarao o zajedničkim mogućnostima u sektoru vinogradarstva i turizma.

- Uveren sam da Srbija i Severna Makedonija u tim oblastima svima mogu mnogo da ponude - naglasio je predsednik i ujedno zahvalio porodici Aleksić na gostoprimstvu i na tome što na najbolji mogući način predstavljaju našu zemlju.

Vučić je ranije danas sa predsednicom Severne Makedonije obišao manastir Sveti Prohor Pčinjski, a u obraćanju posle sastanka oni su istakli odlične odnose dve zemlje i spremnost za dalju saradnju i podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)