RUSKI MEDIJI BRUJE O VUČIĆEVOJ IZJAVI: "Ludilo je zavladalo svetom"

Novosti online

02. 08. 2024. u 22:22

BROJNI ruski mediji preneli su komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića o skandalu na OI jer je Iman Kelif, rođen kao muškarac, pobedio u boksu italijansku takmičarku.

РУСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О ВУЧИЋЕВОЈ ИЗЈАВИ: Лудило је завладало светом

Foto Dragan Milovanović

Bokserka iz Italije Anđela Karini u suzama je odbila da se bori protiv Imana, nakon samo 46 sekundi. Za medije je rekla kako nikad u životu nije primila tako snažan udarac.

- Šta da kaže italijanska bokserka koju je pretukao muškarac? To je boleština i bolest koji su zavladali svetom, gde sad muškarci dođu pa tuku žene i oni kažu: Evo sad, i ti si žena, pa dobij medalju. Šta?! Udario je pesnicom muškarac, biološki muškarac, ima pravo da se takmiči na Olimpijskim igrama kao žena! Ludilo je zavladalo svetom, a svi treba u tom eksperimentu da učestvujemo i da kažemo kako je to mnogo lepo i pametno - rekao je Vučić, a što su preneli Russia Today, TASS, Izvestija, Gazeta, Komersant, REN TV, ali i beloruska BELTA, kao i brojni drugi mediji.

Foto: Printskrin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RT (@rt)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!