SRAMNO ĆUTANJE MEĐUNARODNE ZAJEDNICE: Ni reč dok Kurti hapsi Srbe!

Novosti online

04. 08. 2024. u 12:24

VIŠE od 24 sata od hapšenja petoro Srba iz Kosovskog Pomoravlja koji su iz svojih domova juče odvedeni od strane Kurtijeve Rosu policije uz upotrebu sile, bez naloga, na osnovu tajnih spiskova, niko od predstavnika međunarodne zajednice nije se javno oglasio niti reč rekao, iako je Beograd sve obavestio.

СРАМНО ЋУТАЊЕ МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ: Ни реч док Курти хапси Србе!

Foto: Printskri TV Pink

Svi su ostali nemi na hapšenje i privođenje Srba, među kojima je i invalid na štakama, nastavnik u penziji, stari ljudi, bolesni...

Njima je po ekspresnoj proceduri određen pritvor od 30 dana pod optužbom za navodni ratni zločin iako su 25 godina od sukoba mirno živeli na KiM.

Na ovo licemerje predstavnika međunarodnih misija i ambasadora, juče je ukazao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je istakao da je “jadno ćutanje međunarodne zajednice na hapšenje Srba”.

- Da ih pitamo makar hoće li da se prave i dalje nezainteresovani i nevešti. Podsetiću vas, kad u Srbiji zastane autobus na graničnom prelazu prema Hrvatskoj, a u njima su kosovski Albanci - čitava Evropa pravi i piše tekstove iako ih niko nije ni dirao, niti hapsio- rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

BOŽE PRAVDE PRED 30 HILjADA LjUDI: Počelo obeležavanje 29 godina od "Oluje"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!