STANOVNICI BRESNICE – PREVEDENI ŽEDNI PREKO VODE

Novosti online

04. 08. 2024. u 13:40

DA LI javnost zna ko je Slobodan Vidojević, koji je za 5. avgust u Bresnici zakazao protest protiv litijuma? U pitanju je bliski rođak zamenika predsednika MZ Bresnica Gorana Vidojevića zvanog Toćin, jednog od najpouzdanijih saradnika lidera Nove Srbije Velimira Ilića.

СТАНОВНИЦИ БРЕСНИЦЕ – ПРЕВЕДЕНИ ЖЕДНИ ПРЕКО ВОДЕ

Foto: Printskrin

Za vreme Ilićeve neprikosnovene vladavine tim krajem Srbije, Toćin je bio direktor JKP „Moravac“ u Mrčajevcima, kada je proneverio sredstva namenjena za izgradnju vodovodne mreže u selu Bresnica, što je naknadno i dovelo do gubitka podrške Novoj Srbiji od strane lokalnog stanovništva.

U aktuelnim okolnostima, Toćin je priliku da se uz svog šefa Velju Ilića „povampiri“ na političkoj sceni prepoznao u protestima koje je počeo da organizuje njegov rođak, doskorašnji predsednik „Udruženja proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja“ Slobodan Vidojević, kome je obećao punu podršku i u tom cilju angažovao lidera “Pokreta poljoprivrednika Srbije“ Vlajislava Papića, ali i svog „brata po flaši“, predsednika MZ Bresnica Radovana Spasojevića, sa kojim je izvršio brojne zloupotrebe u okviru FK Bresnica, kojim zajedno rukovode.

U narednom periodu familija Vidojević, uz podršku svojih interesnih veza, planira u potpunosti da preuzme organizaciju protesta protiv litijuma na području Čačka, kako bi ih postepeno politizovali i zloupotrebili za povratak Velimira Ilića na vlast.

BONUS VIDEO:

RASKRINKAN TEORETIČAR ZAVERE! Štimac priznao da nema pojma o rudarenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!