KURTI SPREMAN NA SVE DA NAUDI SRBIMA: Saznajemo - Današnji upad tzv. kosovske policije u objekte Pošte sproveden bez pisanog naloga suda

Novosti online

05. 08. 2024. u 18:15

KURTIJEVA kosovska policija današnju akciju upada u objekte Pošte Srbije na severu KiM, je prema našim saznanjima sprovela bez pisanog naloga suda, već na osnovu usmene naredbe.

КУРТИ СПРЕМАН НА СВЕ ДА НАУДИ СРБИМА: Сазнајемо - Данашњи упад тзв. косовске полиције у објекте Поште спроведен без писаног налога суда

Foto: Printskrin

To je samo jš jedan dokaz toga da Kurti ne samo da krši sporazume svojim jednostranim, protivpravnim i eskalatornim akcijama, već da je spreman na sve samo da naudi Srbima.

Snimak upada tzv. kosovske policije u objekte u Zubinom potoku možete pogledati u videu koji sledi:

Podsećamo, o ovom nemilom događaju se oglasio i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Pripadnici Kurtijeve Kosovske policije u koordinisanoj i protivpravnoj akciji upali su danas u prostorije Pošte Srbije u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, kao i u prostorije Trezora Poštanske štedionice u Leposaviću. Na ovaj način Kurti direktno provocira ratni sukob i očigledno je da želi da izazove sukobe na terenu po svaku cenu, a sve naočigled međunarodne zajednice - istakao je on između ostalog.

BONUS VIDEO: NA ŠOLAKOVOJ N1 SLAVE OLUJU I BLjESAK I PORUČUJU: Nakon što su Srbi proterani, Hrvati su odahnuli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji