NIKOLIĆEVA REGOVALA NA IZJAVE MANOJLOVIĆA: "Za razliku od ove krpe stranih ambasada, Vučić ne služi nikome osim svom narodu"

Novosti online

05. 08. 2024. u 19:00

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke reagovala je povodom izjave Save Manojlovića o današnjem upadu policije tzv. Kosova u prostorije Pošte Srbije na Severu KiM.

НИКОЛИЋЕВА РЕГОВАЛА НА ИЗЈАВЕ МАНОЈЛОВИЋА: За разлику од ове крпе страних амбасада, Вучић не служи никоме осим свом народу

Foto: Printskrin/sns_srbija

Podsećanja radi, Manojlović se putem društvenih mreža oglasio o današnjem upadu Kurtijeve policije u prostorije Pošte Srbije.

- Da se Vučić bavio zaštitom naroda na Kosovu, umesto što je lobirao za Rio Tinto i slušao ambasade, danas tamo ne biste imali progon stanovištva. Da se bavio razvojem demokratije i ljudskih prava koliko je štitio interese Rio Tinta, Srbija bi danas bila Švajcarska - napisao je Manojlović.

Saopštenje Nikolićeve povodom njegovih sramnih izjava pročitajte u nastaku teksta:

"Da se Savo, Rokfelerov, Manojlović makar malo bavio onim što su, oni kojima je pokušao da bude lider, radili do 2012. po pitanju Kosova i Metohije, možda bi mu neko nešto danas poverovao. Ali, pošto jednako napada srpsku državu i Vučića danas, kao što to rade svi oni kako bi stavili masku na svu tu bruku i sramotu iz perioda njihove vlasti, i, pošto, ruku pod ruku sa albanskim lobistima urliče kako kod Vučića nema demokratije, dok o onoj “demokratiji” kojom se Kurti iživljava nad srpskim narodom ne sme da pisne, sve ovo što govori, brzinom svetlosti pada u vodu.

Kada već Srbiju poredi sa Švajcarskom, sasvim je u redu da uporedi kako bi se tamo poštovala njegova “ljudska prava” da je, na primer, kao što je to u Srbiji radio, zabrinut za to da Šolak dobije nacionalnu frekvenciju, blokirao saobraćajnice i kretanje ljudi.

A, kada, već brine o našem narodu na Kosovu i Metohiji, onda bi bilo sasvim u redu da kaže, kako tačno te brige budu manje ako se njima pozabavi promoterka nezavisnosti lažne države, Viola fon Kramon, inače mentorka ovog zabrinutog lažnog ekologa, a još lažnijeg patriote.

Pošto odgovore na to sve ne bi imao, ide mešanje baba i žaba, svega što mu pada na pamet, a što politički može da ga održi u životu, pa tako u istu rečenicu idu i KiM i Rio Tinto, a za sve je kriv, ko drugi, nego Vučić.

Da se Vučić bavio zaštitom naroda do 2012., umesto onih koji su “bavljenjem” dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, drugačije bi danas bilo.

A dok se ovaj lažni ekolog i još lažniji patriota bavi novom kolekcijom Paćoti cipela, tako što za teror koji trpi naš narod na KiM, krivi Vučića, a ne Kurtija, Vučić se bavi Srbijom.

I, za razliku od ove krpe stranih ambasada, ne služi nikome osim svom narodu, koji dobro razume njegovu poruku kada kaže: “Mrak je pred svitanje najgušći”!" navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Upad u srpsku poštu u Zubinom potoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji