MINISTARKA MESAROVIĆ O SRAMNIM NAVODIMA ĐUKIĆA: Ne zanimaju njih ni litijum, ni rudarenje, ni građani, već isključivo i samo rušenje Vučića

Novosti online

05. 08. 2024. u 22:44

MINISTARKA privrede u Vladi Republike Srbije, Adrijana Mesarović oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom sramnih izjava Srećka Đukića na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

МИНИСТАРКА МЕСАРОВИЋ О СРАМНИМ НАВОДИМА ЂУКИЋА: Не занимају њих ни литијум, ни рударење, ни грађани, већ искључиво и само рушење Вучића

Foto: Vlada Srbije

- Pazite sad ko govori! Isti onaj ,,opozicionar” Srećko Đukić koji je nedavno priznao da, kako je rekao ,,Vučić u nemogućim uslovima uspeva da balansira između istoka i zapada”, sada je okrenuo ćurak.

Najpogrdnije optužbe koje iznosi na račun predsednika Vučića samo potvrđuju da je u pitanju običan licemerni plaćenik koji, uglavnom, ne zna šta priča. Da ne znamo kakvi su, pa da nas i iznenadi. Ovako znamo da imamo posla sa onima kojima je tobož zaštita životne sredine i litijum samo paravan za obmanjivanje naroda, i nove pokušaje da se na vlast dođe bez izbora, ili bez referenduma. Sve lažu i stalno lažu! Ne zanimaju njih ni litijum, ni rudarenje, ni građani, već isključivo i samo rušenje našeg predsednika Aleksandra Vučića, i sve jadniji pokušaji zaustavljanja razvoja i napretka Srbije. Ali davno su pročitane sve njihove namere!

Narod više ne mogu da obmanjuju! Nikada neće uspeti da otmu našu državu! Srbija je mnogo jača od svih njihovih laži, pretnji, kleveta i mržnje! - navodi se u objavi ministarke Mesarović.

BONUS VIDEO: N1 doveo Jadranku Kosor da priča kako je skakala od sreće dok je gledala kolonu srpskih izbeglica!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza