NAROD TERA POLITIČARE SA PROTESTA U BAJINOJ BAŠTI

Novosti online

06. 08. 2024. u 08:40

Nakon otkrića da će stranačke kolege Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i Radomira Lazovića pokušati da prisvoje organizaciju protesta u Bajinoj Bašti, zakazanog za 7. avgust, građani su počeli sve glasnije da izražavaju nezadovoljstvo zbog toga i najavljuju masovan bojkot jer ne žele da služe ničijim partijskim interesima.

НАРОД ТЕРА ПОЛИТИЧАРЕ СА ПРОТЕСТА У БАЈИНОЈ БАШТИ

Foto: Tanjug

Stanovnici Bajine Bašte koji žele da prisustvuju autentičnom narodnom protestu su posebno ogorčeni zbog saznanja o manipulacijama koje sprovodi Lazovićeva perjanica, lider Zeleno-levog fronta u Užicu Vladan Sinđić, koga su Đilas, Aleksić i Lazović istakli kao svog glavnog operativca za organizaciju protesta u Bajinoj Bašti. Naime, vrlo brzo je odjeknula vest da je Sinđić ostavio na cedili Aleksu Aleksića koga je angažovao da pokrene protest protiv iskopavanja litijuma u Užicu, zbog čega je taj skup doživeo potpunu propast.

Ne želeći da podele sudbinu Užičana, građani Bajine Bašte koji se nadaju uspešnom protestu u svom mestu, kategorički tvrde da će najuriti Sinđića i njegove stranačke kolege ako ih vide u gradu 7. avgusta.

Sa druge strane, pojedini meštani su stupili u kontakt sa novinarkom i glavnom urednicom portala „Vaseljenska“ Vesnom Veizović, moleći je da, kao neko ko se od prvog dana bori protiv podlih namera političara da preotmu proteste, sada pomogne da narodni skup u Bajinoj Bašti uspe. Nakon što je 5. avgusta raskrinkala saradnju Đilasa i NVO jurišnika Nikole Krstića zvanog Kolja u organizaciji protesta u Smederevu, Veizovićeva je prihvatila inicijativu stanovnika Bajine Bašte da bude glavni organizator i medijski promoter istinski apolitičnog narodnog protesta protiv iskopavanja litijuma u tom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato