ŠOLAK POSLAO NOVINARA U KNIN DA NA DAN STRADANJA SRBA HVALI HRVATSKU VOJSKU: Žale i što Tompson ne nastupa i što je mala posećenost! (VIDEO)

Novosti onlajn

06. 08. 2024. u 08:55

DRAGAN Šolak na godišnjicu obeležavanja jednog od najstrašnijih zločina nad Srbima - zločinačke akcije "Oluja" - poslao je u Knin novinara Nove S Željka Veljkovića da isprati celodnevno slavlje organizovano u ovom gradu!

ШОЛАК ПОСЛАО НОВИНАРА У КНИН ДА НА ДАН СТРАДАЊА СРБА ХВАЛИ ХРВАТСКУ ВОЈСКУ: Жале и што Томпсон не наступа и што је мала посећеност! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na dan stradanja Srba Veljković je u uključenju uživo iz Knina hvalio hrvatsku vojsku, govorio o preletu hrvatskih "migova" i "rafala", ali i iskazao žaljenje što je proslava zločinačke akcije ove godine manje posećena. Kako zaključuje i izražava žaljenje - to je sigurno zato što ove godine u Kninu nije pevao Tompson!

- Mi smo od 7 jutros bili na ulicama Knina. Videli smo i taj prikaz vojnih sposobnosti hrvatske vojske, videli smo oproštaj hrvatskih migova od aktivne službe, i prelet njihovih novih "rafala", čuli govore, delove njihove ste čuli i vi maločas, tokom celog dana se u Kninu slavi. Domobrani su najavili i da će večeras bojkotovati koncert Maje Šuput koji se održava u centru Knina. Valjda zato što njene pesme nisu dovoljno domoljubive, a inače kažu da je ova proslava Oluje jedna od najmanje posećenih u poslednjih desetak godina. Možda i zbog toga što Tompson večeras ne nastupa u Kninu nego u Imotskom - naveo je novinar prilikom uključenja. 

Pogledajte priloženi snimak: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)