POTVRĐENO PISANJE "NOVOSTI": Đilas ponizio Ćutu u Smederevu

Novosti online

06. 08. 2024. u 09:45

Protest koji je 5. avgusta održan u Smederevu na najbolji način potvrđuje sve ono što je naš list objavljivao nekoliko dana unazad, s obzirom na to da su govornici na skupu bili Vladimir Štimac ispred Novog DSS, ali i Gojko Božović ispred „ProGlasa“, iza koga, što je već opšte poznato, stoji Dragan Đilas, dok za Aleksandra Jovanovića Ćutu „nije bilo prostora“.

ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ НОВОСТИ: Ђилас понизио Ћуту у Смедереву

Foto: Printskrin/Iks/@LaziDetektor

Ovo nedvosmisleno dokazuje da su Đilas i njegov „ekolog“ Nikola Kolja Krstić, koji je sa svojim pokretom „Tvrđava“ javnosti predstavljen kao organizator protesta, definitivno ponizili Ćutu, kome nije bilo dozvoljeno da se obrati okupljenima, iako je za razliku od govornika na ovom skupu, i pored svih svojih široj javnosti poznatih slabosti, političko delovanje od početka zasnivao na „ekološkim“ temama.

Sve navedeno je rezultat sitnosopstveničkih prepucavanja opozicionih stranaka i jasno pokazuje da njima ekologija ne predstavlja ništa više od pukog sredstva za realizaciju dnevnopolitičkih ciljeva i manipulisanje narodom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato