KURTI JE PROBLEM I SVI TO ZNAJU! Grenel: Oštra pisma ne funkcionišu protiv Kurtija, SAD imaju alate da ga zaustave

Novosti onlajn

06. 08. 2024. u 09:52

NEKADAŠNjI američki specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, reagujući na saopštenje ambasade SAD u Prištini povodom zatvaranja filijala Pošte Srbije na severu Kosova, ocenio je da protiv Kurtija „oštro formulisana pisma ne funkcionišu“, i da Amerika ima alate da ga zaustavi pre nego što dođe do eskalacije.

КУРТИ ЈЕ ПРОБЛЕМ И СВИ ТО ЗНАЈУ! Гренел: Оштра писма не функционишу против Куртија, САД имају алате да га зауставе

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

„Džefe, moj prijatelju i bivši kolega, ovo je još jedno snažno sročeno pismo. Ti si čvršći od ovoga. Vaša oštro formulisana pisma ne funkcionišu. Shvatam da trenutna Bela kuća ignoriše Balkan i Kamala Haris ne zna gde je Balkan... ali ovo je neprihvatljivo. Aljbin Kurti je problem i svi to znaju. Previše zvaničnika Bajden-Harisove administracije i evropskih zvaničnika su jednostavno preslabi - Kurti se ni izbliza ne odvraća od izjava (a vi čak i ne izgovarate njegovo ime). Imate alate za davanje posledica - upotrebite ih sada pre nego što dođe do eskalacije“, naveo je Grenel na svom „X“ profilu.

BONUS VIDEO:

Upad u srpsku poštu u Zubinom Potoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato