MEŠETARENJE LJILJANE BRALOVIĆ: Juriš lažnih ekologa na sindikate

Novosti online

06. 08. 2024. u 18:21

Na večerašnjem protestu u Lazarevcu koji organizuje sindikalno radno telo ,,Jedinstvo Kolubara“ govoriće Ljiljana Bralović, predsednica Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS).

МЕШЕТАРЕЊЕ ЉИЉАНЕ БРАЛОВИЋ: Јуриш лажних еколога на синдикате

Foto: Printskrin/Dnevnik

Iako je reč o skupu sindikalnog karaktera, na kom su organizatori istakli jasne zahteve koji se tiču pitanja unapređivanja položaja i prava radnika, sa ciljem izražavanja nezadovoljstva povodom nepotpisivanja Kolektivnog ugovora od strane nadležnog ministarstva Vlade Srbije, nezasitost lažnih ekologa ni u ovom slučaju nije mogla da se obuzda, pa su tako izdejstvovali da radnicima Kolubare sa bine soli pamet predsednica ,,eko saveza“ koja se nikada u životu nije suočavala sa njihovim problemima, niti sa njima deli iste vrednosti.

Evidentno je da je u pitanju samo ogoljena želja za samopromocijom i sticanjem lakih poena, što je zajednički imenitelj svih lažnih ekologa koji danas deluju u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama