PRIZNANJE OPOZICIJE: Lončarov tim lekara, koji će proceniti uticaj rudarenja litijuma na zdravlje, čine ljudi od integriteta

Novosti online

06. 08. 2024. u 20:21

POSLANIK opozicije dr Snežana Rakić priznala je da tim lekara Zlatibora Lončara, koji će proceniti uticaj rudarenja litijuma na zdravlje, čine ljudi od integriteta.

ПРИЗНАЊЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Лончаров тим лекара, који ће проценити утицај рударења литијума на здравље, чине људи од интегритета

Foto: Printscreen

Ona je to izjavila na opozicionoj TV Nova S.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar predstavio je danas medicinski tim, koji će se baviti posledicama po zdravlje ljudi u slučaju da dođe do kopanja litijuma. Tim čini osam lekara iz različitih oblasti. 

U timu su Verica Jovanović, direktorka Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", akademik Bela Balint, hematolog, prof. Sanja Milenković sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, pukovnik Aleksandar Aleksić, VMA.

Zatim Vladislav Vukomanović iz Instituta za majku i dete, Dragana Vujić iz Instituta za majku i dete, dr Igor Dragičević, Zavod za javno zdravlje Šabac, brigadni general Radivoj Anđelković iz Ministarstva odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu