ĐILASOV „ARHIV JAVNIH SKUPOVA“ PRIZNAO: U Boru podržavaju rudnik

Novosti online

07. 08. 2024. u 09:01

ORGANIZACIJA „Arhiv javnih skupova“ koja podržava opoziciju predvođenu Draganom Đilasom, stidljivo je objavila podatke da je opozicioni antilitijumski skup u Boru, koji je održan 5. avgusta, doživeo potpuni debakl, kao najneposećenije okupljanje u Srbiji.

ЂИЛАСОВ „АРХИВ ЈАВНИХ СКУПОВА“ ПРИЗНАО: У Бору подржавају рудник

Foto: Printskrin

Međutim, Đilasov „Arhiv javnih skupova“ koji je sklon izvođenju nelogičnih zaključaka poput „ako u Mionici za pazarni dan izađe 200 ljudi, znači da ih je na Kalenić pijaci u Beogradu milion“, iz nekog razloga je propustio da objasni zašto se građani rudarskog Bora ne bune protiv rudarenja kao svoje realnosti.

Možda zato što im je ta realnost donela prosperitet, podigla plate i vrednost imovine koju poseduju i sve to uz poštovanje ekoloških standarda – a što iz nekog razloga smeta Đilasovim arhivatorima-brojačima.

Ipak, treba skrenuti pažnju Đilasovom „Arhivu“ da nije sve tako crno, jer iako je u Boru bio zanemarljiv broj ljudi, među okupljenima je bio održan visok nivo „teorija zavere“ kao novog političkog programa opozicije.

BONUS VIDEO: Licemerno: Prodao zemlju Rio Tintu, a sad druge huška na nasilje i spominje im decu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama