OTKRIVEN PRECIZAN PLAN OPOZICIJE ZA IZAZIVANJE MAJDANA U SRBIJI!

Novosti online

08. 08. 2024. u 09:27

ORGANIZATORI protesta u Beogradu 10. avgusta, predvođeni Miroslavom Aleksićem i Zlatkom Kokanovićem, sačinili su plan za izazivanje haosa i nasilja u tri tačke.

ОТКРИВЕН ПРЕЦИЗАН ПЛАН ОПОЗИЦИЈЕ ЗА ИЗАЗИВАЊЕ МАЈДАНА У СРБИЈИ!

Majdan

Prvo, nameravaju da izvrše blokade svih ključnih saobraćajnica i glavnih ulica u Beogradu, kako bi srpsku prestonicu gurnuli u kolaps i onemogućili normalno svakodnevno funkcionisanje grada i život stanovnika.

Druga tačka plana podrazumeva okupiranje pojedinih javnih površina, na kojima bi postavili šatore i proglasili „slobodne zone“.

Majdan

Treći korak je prelazak sa pasivnog na aktivan oblik vršenje nasilja, kada bi se, iz „slobodnih zona“ i sa gradskih ulica, demonstranti brzo koncentrisali ispred zgrade Predsedništva, a zatim izvršili upad, sa krajnjim ciljem da izvrše linč i ubiju predsednika Vučića.

Majdan

Ukoliko bi realizovali celokupan plan, posebno atentat na predsednika, organizatori Majdana u Beogradu smatraju da bi vrlo brzo mogli da preuzmu sve poluge vlasti u zemlji, naročito zbog toga što bi za to imali i podršku dela međunarodne zajednice.

BONUS VIDEO: Potvrđeno - protesti će biti nasilni i nisu protiv litijuma, nego protiv Vučića: On je kriv!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!