DUGI PRSTI „ČASNIKA“ DINKA GRUHONJIĆA U PROTESTIMA U NOVOM SADU: Ko ne sluša pesmu, slušaće Milu Pajić

Novosti online

08. 08. 2024. u 11:32

NA jučerašnjim antilitijumskim protestima u Novom Sadu, a o čemu smo i ranije pisali, zapaženu ulogu je imala najistaknutija članica studentske organizacije „STAV“ Mila Pajić – dobro poznata, omiljena studentkinja dokazanog srbomrsca i zastupnika ustaške ideologije Dinka Gruhonjića.

ДУГИ ПРСТИ „ЧАСНИКА“ ДИНКА ГРУХОЊИЋА У ПРОТЕСТИМА У НОВОМ САДУ: Ко не слуша песму, слушаће Милу Пајић

Foto: Medija centar Beograd

Iako je Gruhonjić jedva dočekao ove proteste kao mogućnost da se aktivno uključi u bilo šta što je usmerene protiv interesa Srbije i srpskog naroda, zajednička procena organizatora antilitijumskog skupa u Novom Sadu je bila da bi njegovo lično pojavljivanje bilo kontraproduktivno, s obzirom na to da se radi o izuzetno kompromitovanoj osobi, čuvenoj po javnom iznošenju anitisrpskih izjava i veličanja ustaških zlikovaca. Iz toga razloga Gruhonjić je rešio da isturi jednu od svojih najboljih učenica Milu Pajić koja jednako mrzi Srbiju kao i on, a što joj je i bila jedna od glavnih preporuka za saradnju sa Gruhonjićem, naravno, uz spremnost da se lično fizički obračuna sa svojim neistomišljenicima, poput situacije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kada je nasrtala na kolege koje su mirnim protestom izražavali revolt zbog tadašnjih Gruhonjićevih proustaških izjava.

Inače, Mila Pajić je poznata kao jedan od najagilnijih zastupnika teze da je u Srebrenici počinjen genocid nad Bošnjacima od strane srpskog naroda i otvoreno je lobirala za usvajanje sramne Rezolucije o „genocidu“ u UN, a isto tako promoviše tezu da su Srbi odgovorni za sve ratne zločine tokom devedesetih godina, po ideološkoj liniji svog mentora Dinka.

O stepenu mržnje Pajićeve prema srpskom narodu i zagriženosti za ustašku ideologiju najbolje govori to da je u avgustu 2021. godine na društvenoj mreži „Instagram“ objavila fotografiju iz Zagreba ispod koje je napisala „Ko ne sluša pesmu, slušaće oluju“, aludirajući na proslavu koja se dan ranije dogodila u Hrvatskoj povodom godišnjice zločinačke akcije „Oluja“ u kojoj je više od 250.000 Srba prognano iz Republike Srpske Krajine.

BONUS VIDEO: Potvrđeno - protesti će biti nasilni i nisu protiv litijuma, nego protiv Vučića: On je kriv!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!