OKRUTNA PORUKA VUČEVIĆA: Dinko Gruhonjić i Mila Pajić ruku pod ruku! Promoteri ustaštva postali takozvani ekološki aktivisti

Novosti online

08. 08. 2024. u 18:28

PREDSEDNIK Vlade Srbije Miloš Vučević oglasio se na mreži Iks povodom protesta protiv litijuma.

ОКРУТНА ПОРУКА ВУЧЕВИЋА: Динко Грухоњић и Мила Пајић руку под руку! Промотери усташтва постали такозвани еколошки активисти

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Pale su mnoge maske! Osvedočeni srbomrzitelji regrutuju svoje jurišnike, i što je najstrašnije, očigledno je da to rade po fakultetskim amfiteatrima.

Baš onaj što ističe da je ponosan što se zove kao ustaša Dinko Šakić, vajni profesor Dinko Gruhonjić indokrinira svoje studente da mrze i vređaju državu u kojoj žive, i koja im je sve omogućila.

Dinkova studentkinja i perjanica njegovog jurišnog odreda STAV, izvesna Mila Pajić, već poznata po nasilju u studentskom kampusu i pljuvanju Srba kao genocidnog naroda, sada je kao navodni ekološki aktivista isturena da ruši državu.

I zar svim onim tobož patriotama koji navodno brane Srbiju od stranaca, ne smeta da ih predvodi osoba koja sve najgore iznosi na račun srpskog naroda i naše otadžbine? Da li je to patriotizam? Da li je to nasleđe Cerske bitke?

Jadna li ste vi opozicija kad nemate bolje “studente” da ih isturite kao živi štit. Nikada nećemo dozvoliti da takvi otmu našu državu! - navodi se u objavi.

BONUS VIDEO:

Potvrđeno - protesti će biti nasilni i nisu protiv litijuma, nego protiv Vučića: On je kriv!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!