ZAŠTO BEOMAJDAN OPOZICIJA RADI ZA KURTIJA? Razotkriven šablon po kom deluju

Novosti online

09. 08. 2024. u 07:43

U završnoj fazi priprema za izazivanje haosa 10. avgusta u Beogradu, a potom i u celoj Srbiji, opozicija više i ne pokušava da sakrije da je od početka stajala iza tzv. ekoloških protesta.

ЗАШТО БЕОМАЈДАН ОПОЗИЦИЈА РАДИ ЗА КУРТИЈА? Разоткривен шаблон по ком делују

Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn

Njeni predstavnici ovih dana već otvoreno priznaju da su pružali i pružaju svaki vid logističke i materijale podrške organizatorima proteste, pa je tako, primera radi, Đilasova Stranka slobode i pravde neposredno organizovala jučerašnji protest u Subotici, a potom se angažovala i na obezbeđivanju govornika za sutrašnji protest u Beogradu, ubacujući u igru još jednu Đilasovu ekspozituru poznatu pod nazivom „ProGlas“.

Foto: Printskrin

Još je pogubnije i opasnije prikriveno i podmuklo delovanje Miroslava Aleksića, koji je sa Zlatkom Kokanovićem još 5. avgusta do tančina razradio plan za izazivanje Majdana u Srbiji.

Foto: Tanjug/Printskrin

Jedna od ključnih tačaka tog plana je namera da se naša prestonica drži u čvrstoj blokadi i kolapsu, naročito u prvih 48 sati od početka Beomajdana.

Majdan

Zašto je to od posebnog značaja? Zato što je potrebno zaokupiti pažnju javnosti i iscrpljivati energiju institucija Srbije, a posebno snaga bezbednosti, jer već 12. avgusta tzv. premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti preko svojih satrapa na lokalu organizuje demonstracije u Bujanovcu, koje naziva „svealbanskim“. Svakome je jasno da takav skup ima samo jedan cilj – da zapali i destabilizuje jug centralne Srbije.

Osim toga, uporedo sa intenziviranjem tzv. ekoloških protesta u Srbiji, koji treba da kulminiraju na Beomajdanu, pojačava se do krajnjih granica Kurtijev teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji, usmeren na potpuno etničko čišćenje i otimanje imovine Srba i Srpske pravoslavne crkve.

Posle svih ovih analiza, očigledno je da između beomajdanske opozicije i Kurtija postoji sinergija i neki vid koordinacije, kako u pogledu izbora metoda delovanja, tako i u tempiranju tajminga za stupanje u akciju.

Foto: Profimedia

Majdan, 2014.

Tome u prilog govori i činjenica da je Kurti u ranoj fazi protesta u Srbiji, preko svoje obaveštajne službe OAK uspostavio određene kontakte sa opozicijom koja je u toj fazi prikriveno stajala iza organizacije protesta.

Ono što ih, pored istih mentora iz inostranstva koji sve vreme iz senke povlače konce i upravljaju svojim marionetama i u beomajdan opoziciji i u Prištini, svakako veoma snažno povezuje je isti krajnji cilj – potpuna destabilizacija Srbije koja treba da kulminira fizičkom likvidacijom njenog predsednika Aleksandra Vučića kao glavnog simbola i pokretačku snagu naše borbe za Kosovo i Metohiju i nezavisnu i snažnu Srbiju.

Beomajdan opozicija mašta i radi na tome jer zna da samo nasiljem i prevratom može dograbiti vlast u Srbiji, kao što i Kurti zna da bi samo ako ne bude Vučića mogao da dosanja etnički čisto „Kosovo“. Isto tako, i jedni i drugi su svesni da bi ova opozicija, koja je, dok je bila na vlasti, već izdala srpske interese na KiM, u najkraćem roku priznala nezavisno „Kosovo“ koje za nju predstavlja nepotreban balast, ali i monetu kojom bi stranim mentorima bilo plaćeno za pomoć u otimanju vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!