POSLEDNJE PRIPREME ZA BEOMAJDAN VEČERAS U POŽEGI: Pravdanje novca stranim agenturama

Novosti online

09. 08. 2024. u 12:15

Kako užurbano odmiču pripreme za Beomajdan koji je planiran za 10. avgust u Beogradu, pod izgovorom antilitijumskog protesta, strane agenture su rešile da uvedu sa klupe svoje najznačajnije igrače, koje su izdašno finansirali tokom proteklog perioda - a koji su u srpskom medijskom i javnom prostoru proteklih godinu dana svojim delovanjem pripremali atmosferu za događaje koji treba da uslede.

ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА БЕОМАЈДАН ВЕЧЕРАС У ПОЖЕГИ: Правдање новца страним агентурама

Foto: Profimedia

Tako su poseban značaj dobili antilitijumski protesti zakazani za 9. avgust u Požegi, na kojima jedan od glavnih govornika treba da bude sudija Miodrag Majić, perjanica „ProGlasa“, koji već duže vreme zloupotrebljava svoju sudijsku funkciju za političko delovanje, za šta je izdašno plaćen od strane američke Agencije za međunarodnu saradnju (USAID) i Soroševog „Fonda za otvoreno društvo“.

Majiću će se večaras u Požegi priključiti i njegova bliska saradnica Bojana Savović, zamenica tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, takođe sa istog platnog spiska, koja je inače postavila novu lestvicu licemerja i apsurda, s obzirom na to da se kao nosilac tužilačke funkcije i neko ko treba da sankcioniše narušavanje pravnog poretka i nasilje, otvoreno i transparentno stavila u funkciju priprema za nasilnu promenu vlasti koja treba da se sprovede na Beomajdanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!