KAKVA JE ULOGA STUDENATA U BEOMAJDANU: Cicvarić i Bjelić na novom zadatku

Novosti online

09. 08. 2024. u 14:47

Još jedan u nizu pokazatelja da opozicija i takozvana ekološka udruženja planiraju da iskoriste predstojeće antilitijumske proteste u Beogradu zakazane za 10. avgust, kako bi po matrici „obojenih“ revolucija sproveli nasilnu promenu vlasti u Srbiji, takozvani Beomajdan predstavlja i tendenciozno isturanje studentske populacije u prvi plan, kako bi se izazvali neredi i sukobi sa policijom.

КАКВА ЈЕ УЛОГА СТУДЕНАТА У БЕОМАЈДАНУ: Цицварић и Бјелић на новом задатку

Foto: Printskrin

Naime, u poslednje vreme na društvenim mrežama među studentskom populacijom kruže pozivi na proteste na čije se čelo tendenciozno stavljaju sporni studentski lideri duboko finansijski i interesno povezani sa liderom „Stranke slobode i pravde“ Draganom Đilasom – Pavle Cicvarić i Ivan Bjelić.

Obojica su „vedete“ prošlogodišnjih protesta „Studenti protiv nasilja“, a za novi zadatak na Beomajdanu ih je pored Bjelićeve sklonosti ka konzumiranju marihuane i sledstvene privremene neuračunljivosti kad je pod dejstvom narkotika, preporučila i zajednička spremnost za ekstremno i radikalno delovanje koje podrazumeva napade i sukobe sa policijom.

Kako saznajemo, namera je organizatora protesta da upravo slike sukoba studenata sa policijom, koje treba da isprovociraju Cicvarić i Bjelić, budu prvo što će otići u svetske medije sa protesta u Beogradu, kao primer navodne represije vlasti nad studentima, a što treba da doprinesi sveopštoj atmosferi stvaranja uslova za sprovođenje Beomajdana i nasilno rušenje vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!