"SRAM VAS BILO KAKO LAŽETE": Brnabić reagovala na sramno izveštavanje Šolakovih medija oko prezentacije rudnika litijuma u Finskoj (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2024. u 16:52

PREDSEDNICA skupštine Srbije, Ana Brnabić, odgovorila ja na sramne laži Šolakovih medija koji tvrde da Finska zapravo nije počela ni jednu studiju o proceni uticaja iskopavanja litijuma na životnu sredinu, što je gnusna laž.

СРАМ ВАС БИЛО КАКО ЛАЖЕТЕ: Брнабић реаговала на срамно извештавање Шолакових медија око презентације рудника литијума у Финској (ФОТО)

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Sad kad su naši sportisti pokazali kako se bori za Srbiju, da Šolakovim medijima bez uvijanja i bez preterane političke korektnosti kažem - sram vas bilo koliko lažete. 

Sramota je da vlasnik može da vam diktira šta da pišete i kako da pravite haos u Srbiji zasnovan na otvorenim lažima i pažljivo plasiranim dezinformacijama. 

Hvala, istovremeno, svim onim novinarima koji u tome ne žele da učestvuju i koji su zbog toga napustili medije u vlasništvu Dragana Šolaka, ili se spremaju da ih napuste. 

Juče sam objavila video koji jasno pokazuje da je Finska ne samo započela radove na rudniku litijuma koji je nadzemni, već je duboko u radovima na izgradnji postrojenja za preradu litijuma. 

Danas kažete da to nije istina i da do sada nije objavljena ni jedna studija o proceni uticaja na životnu sredinu rudnika litijuma i Evropi. 

Prostom Google pretragom se vidi da obmanjujete ljude u Srbiji. Zbog čega to radite ako je istina na vašoj strani? Odgovor je sasvim jasan - zato što ne govorite istinu, zato što vam je zadatak da širite paniku i haos, da pozivate ljude na proteste da bi Šolak ponovo oteo državu i bogatio se na grbači naroda. 

Ana Brnabić je izdvojila deo iz zvanične prezentacije rudnika litijuma u Finskoj i dodala:

I vi takvi "profesionalni" i "objektivni" ne možete da dođete do tih informacija? Važi.... rekao Šolak da zažmurite - poručila je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!