NIKOME NE SPUŠTAM SLUŠALICU, NISAM TAKO VASPITANA: Ministarka se oglasila, raksrinkala nove laži tajkunske N1

Novosti online

09. 08. 2024. u 18:45

MINISTARKA rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović reagovala je pisanje tajkunske televizije N1 i njihove novinarke Žakline Tatalović poručujući da su po ko zna koji put obmanuli javnost.

НИКОМЕ НЕ СПУШТАМ СЛУШАЛИЦУ, НИСАМ ТАКО ВАСПИТАНА: Министарка се огласила, раксринкала нове лажи тајкунске Н1

Foto: Ministarstvo

Tajkunska novinarka Žaklina Tatalović, naime, objavila je članak u kom tvrdi da joj je ministarka spustila slušalici tokom poziva vladinom kol centru osnovanom kako bi građani mogli da dobiju sve informacije u vezi sa litijumom.

- Ja nikome ne spuštam slušalicu jer nisam tako vaspitana, ali nažalost određeni mediji, u ovom slučaju N1, nastavljaju da manipulišu i obmanjuju javnost. Dragi građani hvala što u velikom broju zovete od jutros kontakt centar i interesujete se da saznate prave informacije o projektu "Jadar", zato smo ga i uspostavili. Ne za maliciozna i zlonamerna spinovanja koja se nažalost nastavljaju - ali odgovorićemo na sva pitanja u vezi projekta, zato smo tu - da radimo odgovorno i posvećeno - navela je ministarka na Instagramu.

BONUS VIDEO:

"Novosti" u obilasku radova na izlaznom portalu tunela „Iriški venac"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!