SMETA VAM KAD RADIM: Vučić odgovorio na optužbe da svoje obaveze planira u isto vreme kad su i protest

Novosti online

09. 08. 2024. u 19:37

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić obišao je radove na izlaznom portalu tunela „Iriški venac“ u okviru projekta Novi Sad – Ruma (Fruškogorski koridor) gde se osvrnuo na optužbe da svoje obaveze planira u isto vreme kada su i protestni skupovi protiv rudarenja litijuma u Srbiji.

СМЕТА ВАМ КАД РАДИМ: Вучић одговорио на оптужбе да своје обавезе планира у исто време кад су и протест

FOTO: Novosti

Predsednik Vučić odgovorio je na pitanje da li organizuje svoje događaje u isto vreme kada su i protesti.

- Ne nisam se sinoć obratio u 19 već posle 20 sati. Sačekao sam da se završe protesti jer sam čeznuo da čujem te važne poruke sa protesta, a kada sam čuo te važne poruke teoretičara zavere i neverovatnih priča šta će sve da nam se dogodi i tako dalje, onda sam se obratio narodu. Potrudio sam se da se prisetim jednog dela laži koje su političari izgovarali o meni, o Vladi svih ovih godina - od Jovanjice, preko korone do poplava, izmišljenih priča o spaljivanju ljudi u visokim pećima koje ne postoje u Lazarevcu, do svih drugih svari - rekao je Vučić i dodao:

- Po vama ja bi trebalo da se pokrijem po ušima i nigde ništa ne radi. Ovde nisam bio 8 meseci, znate li koliko je bitnije da dođem ovde, obradujem Srbiju da vide kako Srbija napreduje, dam podstrek. Ili bi trebalo da ne radim ništa? Kada radim, kritikujete me što radim. Da sam otišao na odmor, rekli bi da ne radim ništa - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!