SAD JE SVE JASNO! Kurtijev Srbin i vladika Grigorije u društvu, politika jasna - priznati Kosovo, ukinuti RS i proglasiti Srbe genocidnim

Novosti onlajn

10. 08. 2024. u 13:42

KOORDINISANI udari na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića ne prestaju.

САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО! Куртијев Србин и владика Григорије у друштву, политика јасна - признати Косово, укинути РС и прогласити Србе геноцидним

Foto: Novosti

Najpre su jutros po Srbiji zajedno udarili vladika Grigorije i islamistička Slobodna Bosna, a zatim se pojavila i zajednička fotografija omiljenog Kurtijevig Srbina i glavnog izvora vesti "Slobodne Bosne" Bobana Bogdanovića sa Grigorijem.

Jasna je koordinacija, a jasna je i politika Bogdanovića i Grigorija - priznati Kosovo, ukinuti RS i proglasiti srbe za genocidni narod. 

Inače, Boban Bogdanović, Kurtijev saradnik među Srbima na Kosovu i Metohiji i Generalni sekretar Instituta za evroatlantsku strategiju Kosova, poznat je po tome što podržava opoziciju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

Bogdanović, koji je svojevremeno snimljen kako šmrče kokainpodržao je opoziciju i Miodraga Majića koji je svojevreme oslobodio Gnjilansku grupu.

U jednom momentu Bogdanović je otišao i korak dalje - tražio je naime od međunarodne zajednice i kosovske javnosti podršku za kampanju protiv Srbije. 

- Danas sam započeo zvaničnu kampanju, da Kosovo podnese tužbu protiv Srbije Međunarodnom sudu pravde za sve zločine počinjene na *Kosovu, a posebno za genocid nad kosovskim Albancima 1999. godine. pozivam međunarodnu zajednicu i kosovsku javnost za podršku - napisao je on jednom prilikom društvenoj mreži "Iks". 

Takođe, Bogdanović je najstrašnije pljunuo na srpski narod i na žrtve zločinačke operacije "Oluje", kada se pre nekoliko dana oglasio na društvenoj mreži "Iks" gde je poručio da je "Oluja" bila jedna od najbriljantnijih vojnih operacija u 20. veku i da se nikakav zločin nije desio prema srpskom narodu!

- Oluja" je jedna od najbriljantnijih vojnih operacija u 20. veku i kao takva se izučava na vojnim akademijama širom sveta, a posebno na "Vest Pointu". Nikakav zločin se nije desio niti je bilo ko proteran, već se srpski narod odlučio da sredi političku agendu Slobodana Miloševića - sramno je poručio Bogdanović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka