EKSKLUZIVNO: Batinama teraju ljude na proteste!

Novosti online

10. 08. 2024. u 20:18

Kako ekskluzivno saznajemo, na večerašnjim protestima protiv eksploatacije litijuma u Beogradu okupio se veliki broj nasilnika koji su nedvosmisleno spremni da izazovu masovne nerede i incidente.

ЕКСКЛУЗИВНО: Батинама терају људе на протесте!

Foto printskirn Tviter/detektor laži

Naime, sa svojom ,,ekipom batinaša“, učešće na protestu uzeo je i bivši bokser Srbislav Rašković iz Bele Crkve, koji je još pre početka protesta u Beogradu počeo sa fizičkim zlostavljanjem i maltretiranjem svojih neistomišljenika.

Foto: Printskrin

Rašković je tako na pijaci u Beloj Crkvi, kao predstavnik udruženja građana ,,Za našu Belu Crkvu“, sa svojom ,,ekipom“ vršio agitaciju za učešće građana na protestima 10. avgusta. Tom prilikom verbalno mu se suprotstavio P. L. iz Beograda koji je pokušavao da prođe pijacom sa svojom devojkom i bakom. Međutim, Rašković je krvnički nasrnuo na njega i zadao mu više udaraca, zbog kojih je ovaj nesrećni mladić završio u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, dok je povrede zadobila i njegova baka, koju je tom prilikom Rašković brutalno odgurnuo, zbog čega je ona pala i povredila se.

Ako je Rašković sa svojom bandom batinaša spreman na ovakve incidente u maloj sredini kao što je Bela Crkva, gde ga svi poznaju i dobro vide šta radi, ne može se ni zamisliti na šta će sve biti spreman tokom protesta u Beogradu, gde će biti deo mase.

Napominjemo da je Rašković i u prethodnom periodu iz Bele Crkve dolazio u Beograd na demonstracije, sve kako bi vršio akte nasilja, u kom kontekstu podsećamo da je on pre nekoliko godina bio jedan od demonstranata koji su prilikom tadašnjeg protesta nasilno pokušali da uđu u zgradu RTS-a i pričinili značajnu materijalnu štetu na tom objektu.

Sve navedeno ukazuje da građani koji su se okupili na današnjem protestu u Beogradu treba da budu izuzetno oprezni, jer se nalaze u okruženju velikog broja nasilnika sličnih Raškoviću i njegovoj bandi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!