HRVATI NAVIJAJU DA SRBIJA PROPADNE: Hoće da imaju bednog suseda, kakvog su imali pre 2012. godine!

Novosti online

10. 08. 2024. u 22:31

HRVATSKI mediji sa oduševljenjem prate dešavanja iz Beograda na protestu u organizaciji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

ХРВАТИ НАВИЈАЈУ ДА СРБИЈА ПРОПАДНЕ: Хоће да имају бедног суседа, каквог су имали пре 2012. године!

Foto: Printskrin

Zagrebački medij "Indeks.hr" iz minuta u minut uživo izveštava sa protesta u Beogradu, a prenose da su demonstranti blokirali "ključne železničke pruge". 

Hrvatski mediji su se danas nadali i navijali da će izbiti građanski rat, a sada sa ushićenjem iščekuju izazivanje nestabilnosti i propadanja Srbije kako bi imali bednog suseda, kakvog su imali pre 2012. godine. 

Smeta im to što srpski narod više nije slab. Smeta im što je Srbiju vodi predsednik koji neće nikome da ćuti. Smeta im što je na čelu naše zemlje Aleksandar Vučić zbog koga je film "Dara iz Jasenovca" ugledao svetlost dana, a ne Boris Tadić koji im se izvinjavao zbog "srpskih zločina".

Boli ih što je Srbija jedna od najuspešnijih ekonomija Evrope, što ih stižemo brzinom svetlosti i što je prosečna plata u Srbiji sada 880 evra, a 2012. je bila 323.

Zato likuju i navijaju za izazivanje haosa i nereda u Srbiji, ne bi li Srbija propala i vratila se u vreme žutih, za čije su nas vladavine ponižavali i gazili.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)