MINISTAR MILIĆEVIĆ OŠTRO OSUDIO NASILJE U BEOGRADU: Niko nema prava da ugrožava slobodu kretanja, pa čak i živote drugih građana

Novosti online

10. 08. 2024. u 22:54

MINISTAR bez portfelja Đorđe Milićević oštro je večeras osudio nasilje koje je usledilo nakon protesta samozvanih ekoloških aktivista i blokade autoputa i železničke stanice u Beogradu.

МИНИСТАР МИЛИЋЕВИЋ ОШТРО ОСУДИО НАСИЉЕ У БЕОГРАДУ: Нико нема права да угрожава слободу кретања, па чак и животе других грађана

Foto Tanjug

- Protestni skupovi su legitimno pravo svakog građanina da izrazi svoj stav. Međutim, niko nema prava da ugrožava slobodu kretanja, pa čak i živote drugih građana, kao što su to učini oni koji su večeras neodgovornim upadom na saobraćajnicu na mostu Gazela izazvali sudare i sprečili normalno odvijanje saobraćaja delom međunarodnog puta koji prolazi kroz Srbiju. Očekujem da nadležni organi hitno procesuiraju odgovorne za nasilje. Još jednom apelujem na sve građane Srbije da ne dozvole da ih obmanjuju lažni ekolozi čiji jedini cilj nije zaštita životne sredine nego nasilno rušenje legitimne vlasti i zaustavljanje napretka Srbije - poručio je ministar Đorđe Milićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)