MARINIKA TEPIĆ SA NARODNIM PATROLAMA I OBRAZOM: Kad su važni samo lični interesi to izgleda ovako

Novosti online

10. 08. 2024. u 23:06

Svima koji su barem delimično pratili dosadašnji „politički“ angažman Marinike Tepić, potpuno je jasno da je reč o personi koja se vodi isključivo svojim ličnim interesima, te nema jasno definisane stavove i principe, već je u stanju da ih menja i više puta dnevno, ukoliko proceni da će od toga imati koristi.

МАРИНИКА ТЕПИЋ СА НАРОДНИМ ПАТРОЛАМА И ОБРАЗОМ: Кад су важни само лични интереси то изгледа овако

Foto: Printskrin

„Heroina“ proteklih „Protesta protiv nasilja“, koju pamtimo po patetičnom bezuspešnom pokušaju da odglumljenim „štrajkom glađu“ osvoji simpatije i podršku, je pre svega nekoliko dana izjavila da „najveću pretnju za bezbednost u Srbiji“ predstavlja organizacija „Narodne patrole“.

Iako bi to moglo da se svrsta među njene pametnije izjave, Marinika je po svojoj uobičajenoj praksi u potpunosti pogazila to što je rekla, te je danas uzela učešće na beogradskom protestu protiv rudnika litijuma zajedno upravo sa liderom „Narodnih patrola“ Damnjanom Kneževićem i poznatim ultra-desničarem Mladenom Obradovićem.

Pokazaće se da li navedena okolnost predstavlja uvod u novu promenu političkog kursa „srpske Heroine“ Marinike Tepić.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)