ORGANIZATORI PROTESTA I PRIŠTINA SINHRONIZOVANI: Imaju jedan cilj - rušenje Vučića

Novosti online

11. 08. 2024. u 00:01

PETAR Petković, član Predsedništva SNS, rekao je da je večeras postalo potpuno jasno da postoje sasvim konkretne veze organizatora navodnih ekoloških protesta u Beogradu i separatista u Prištini, i da im je zajednički cilj rušenje predsednika Aleksandra Vučića i njegove politike razvoja Srbije

ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА И ПРИШТИНА СИНХРОНИЗОВАНИ: Имају један циљ - рушење Вучића

Aljbin Kurti, lider Samoopredeljenja, Foto AP

- Gde su bili da organizuju proteste protiv Kurtijevog terora, zbog hapšenja Srba na KiM, protiv otimačine srpske zemlje, zbog ukidanja dinara ili zatvaranja Pošte Srbije? Nema ih da se bore za obespravljeni srpski narod na Kosovu i Metohiji, ali su prvi kada treba nauditi Srbiji!

Jedan od učesnika današnjeg protesta bio je i osvedočeni ekstremista Halil Ibrahim, koji je na društvenim mrežama na KiM emitovao snimke iz Beograda, a jasno je da njemu nije stalo ni do Jadra ni do Srbije.

Histerija sa kojom su albanski separatisti na KiM pratili proteste u Beogradu najsnažnija je potvrda da ti protesti ne idu u prilog Srbiji i njenim građanima, već, naprotiv, koriste onima koji Srbiji žele propast.

Mediji u Prištini se protestima u Beogradu raduju, ne zato što albanski separatisti imaju razvijenu ekološku svest, već zato što u slabljenju Srbije vide svoju šansu.

Kada govorimo o koaliciji interesa Prištine i onih koji, pod izgovorom ekoloških briga, žele da destabilizuju Srbiju, to nije samo fraza, već realnost koja se odvija pred našim očima.

Oni koji su danas blokirali saobraćajnice po Beogradu treba da znaju da se njihovim "podvizima" najviše raduju neprijatelji Srbije, i neka sebi postave pitanje zašto je to tako - rekao je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)