TERORISTU SLAVE KAO HEROJA: Bruka i sramota Albanaca - Mesto gde će danas sahraniti ubicu srpskog policajca okićeno zastavama (VIDEO)

Novosti onlajn

11. 08. 2024. u 08:20

U RODNOM mestu Fatona Hajrizija, koji je ubijen od strane naših specijalaca nakon što je 17. jula ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, u Klini gornjoj kod Srbice, primećeno je da je selo ukrašeno zastavama Albanije.

ТЕРОРИСТУ СЛАВЕ КАО ХЕРОЈА: Брука и срамота Албанаца - Место где ће данас сахранити убицу српског полицајца окићено заставама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zastave postavljene u selu vode ka groblju Klina gornja gde će ubica biti sahranjen.

Hajrizijeva sahrana održaće se danas u 14.00 časova, prenose albanski mediji, a umesto da ga se stide, Hajrizija sahranjuju kao heroja!

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi, čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je. Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?