VULIN PORUČIO NATO OPOZICIJI: Znali smo šta planirate, sprečili smo vas da napravite Majdan, nemojte pokušavat

Novosti onlajn

11. 08. 2024. u 08:43

"VOĐE protesta za rušenje Aleksandra Vučića nisu uspeli da na ulice izvedu dovoljan broj ljudi da bi krenuli u rušenje Aleksandra Vučića, ali su uspeli da pokažu kako su mislili da ga ruše", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarišući jučerašnji pokušaj rušenja vlasti na ulicama Beograda koji je organizovala i pripremila NATO opozicija uz pomoć određenih stranih službi.

ВУЛИН ПОРУЧИО НАТО ОПОЗИЦИЈИ: Знали смо шта планирате, спречили смо вас да направите Мајдан, немојте покушават

Foto: Tanjug

"Blokade mostova, pruga i puteva nemaju nikakve veze sa ekologijom, ali imaju sa maltretiranjem građana i priručnicima za sprovođenje obojenih revolucija. Svako ima pravo na izražavanje svojih političkih uverenja, ali niko nema prava na maltretiranje građana i sprečavanje njihove slobode kretanja i ugrožavanje njihovog zdravlja i imovine. Država je dužna da odgovori svakom ko je zabrinut za očuvanje životne sredine, ali država je dužna i da odgovori na svako maltretiranje građana, na svako sprečavanje slobode kretanja i na svaki pokušaj, pa i najavu nasilne promene vlasti. Znali smo šta planirate, sprečili smo vas da napravite Majdan, nemojte pokušavati ponovo", poručio je Vulin.

BONUS VIDEO:

Vođa protesta Marinika Tepić udarila na Đilasa: Nećeš kopati!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)