"NEMA TU NIKAKVE BRIGE ZA GRAĐANE I ŽIVOTNU SREDINU" Mesarović o protestima - Pokušavaju da slome predsednika, dok se on bori za bolju Srbiju

Novosti online

11. 08. 2024. u 10:38

ADRIJANA Mesarović ministarka privrede u Vladi Srbije poručila je da su jučerašnji protesti jasno pokazali da u toj celoj priči nema brige za građane i životnu sredinu, već da je osnovni cilj rušenje predsednika Vučića i nasilan dolazak na vlast.

НЕМА ТУ НИКАКВЕ БРИГЕ ЗА ГРАЂАНЕ И ЖИВОТНУ СРЕДИНУ Месаровић о протестима - Покушавају да сломе председника, док се он бори за бољу Србију

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Ovako monstruoznim pretnjama, po već dobro poznatoj matrici, u važnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori za bolju i napredniju Srbiju.

Pretili su mu vešalima, tuširanjem uranijumom, a sada poručuju da mu kopaju raku. Jasno je da iz nazovi ekologa progovaraju srbomrzci, Kurtijevci, desničari, razni teoretičari zavera… Udružuju se jer imaju isti interes, a to je da sruše Vučića i nasilno dođu na vlast, jer znaju - ako nema Vučića, nema ni jake Srbije.

Nema tu nikakve brige za građane i životnu sredinu. Blokada pruga i puteva upravo pokazuje njihovu jedinu nameru da hoće da zaustave Srbiju i da blokiraju život građanima. Tim nasilnicima je litijum se samo paravan za ostvarenje svojih monstruoznih ciljeva. Ali neće uspeti! U Srbiji se na vlast dolazi isključivo na izborima, i svaki pokušaj ugrožavanja života građana i njihove imovine, kao i pokušaj rušenja državnih institucija biće najoštrije kažnjen, jer zakon je jednak za sve. Pobediće Srbija! Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za našu budućnost! - navodi ministarka u svojoj objavi.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO: BATINAMA TERAJU LjUDE NA PROTESTE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE KARIJEV SIN? Osvajao medalje sa reprezentacijom Nemačke, oženio lepoticu (FOTO)